2023-10-01 412 瀏覽
當日新屋入伙辛苦咗成日,諗住去食個火鍋賀一賀佢,點知喺呢間餐廳食到一肚氣!先講環境,頭頂冷氣機超級大風,連頭頂盞吊燈都fing 嚟fing 去,凍到好辛苦。隔籬枱仲慘,頭頂冷氣機一路滴水,佢地都忍唔住嘈兩句。然後食物,佢啲菇係酸的,鴨血味道好怪,食咗啖即刻吐返出嚟我哋明明得四個人,但魚皮響鈴丸呢啲平價食物俾一大兜,同佢反映食唔晒先收走,魚皮多嘅程度係好明顯呢台食淨會比下一台。得啲牛叫做正常啲,但係我哋叫咗兩三碟之後就唔再上俾我哋,連叫汽水都唔上最頂唔順係態度,我哋係黎任食,想加牛,啲阿姐話OK,之後從來無返過嚟,叫咗三次後嬲到想走,個阿姐就叫我哋食晒其他嘢先,但係其他嘢係變味嘅食物,難度要我哋比三百幾蚊一位幫佢清咗啲變壞存貨嗎?! 走嘅時候一肚氣,俾完錢個姐自言自語話食淨咁多嘢,我都未話你俾啲變味嘅食物我哋食啦,牛同汽水又唔捨得上就唔好學人做任食火鍋啦

先講環境,頭頂冷氣機超級大風

然後食物,佢啲菇係酸的,鴨血味道好怪,食咗啖即刻吐返出嚟

最頂唔順係態度