2020-05-17
朋友生日,睇過食物同環境覺得幾好就book枱,接線生講解好清晰又詳細, 已令我有期待當日到達時可能交接時間有少少亂,等左一陣安排入座,訂位時有要求坐窗邊同安排寫‘生日甜品‘但安排既位置同我心目中有d出入,近門口既窗位景觀差少少。鮑魚-非常好食跟個醬更加一絕棒棒雞-辣油好香但唔太辣,我覺得可以再濃味少少麻香龍蝦-少少麻唔辣,有三隻小龍蝦,份量都幾多,炸香左,連鬚都好入味好脆,都有少少粉皮係底酸菜魚-桂花魚做到好滑身,個粉皮同龍蝦既一樣的,吸收左d湯好好食金湯菜-用娃娃菜入邊嫩個part做甜品就一般我叫左杯番石榴汁,鮮榨有驚喜喎食得出廚師好用心,連配菜都係精挑細選,侍應生好醒目知我落左Order要生日甜品,靜靜雞話我知可以選邊兩款,同我夾時間上,留到驚喜比朋友,介紹菜式又好用心,真係好好,特別係個位姨姨(可惜我無問佢咩名,真係值得表揚)食得好開心,絕對會再黎,下次唔太熱坐露天位置應該更正
鮑魚-非常好食跟個醬更加一絕
棒棒雞-辣油好香但唔太辣,我覺得可以再濃味少少
金湯菜-用娃娃菜入邊嫩個part做
甜品就一般
我叫左杯番石榴汁,鮮榨有驚喜喎
食得好開心,絕對會再黎,下次唔太熱坐露天位置應該更正