好多時候一早起身出去食個早餐,個人都未瞓醒咁,茶餐廳通常都會又多人環境又唔算明亮,但今次嚟到呢間餐廳食早餐,外面自然嘅陽光打入嚟,令成個人都精神起嚟!再食埋美滿嘅早餐叉叉電,全日都充滿力量咁😆牧場烤多士加茄汁焗豆配照燒雞肉奄列比想像中大,裏面包住嘅豬肉份量都唔少,加上豬肉用咗照燒汁去整,令整個奄列更惹味烘過嘅多士咬落好卜卜脆,店員會自動揸咗牛油係多士表面,用咗喺多士入面嘅牛油香好正!仲有茄汁豆感覺好美滿☺️茄汁焗豆加脆薯餅配網燒牛扒有茄汁豆,同埋早餐必食之選其中一款嘅薯餅同樣炸得脆卜卜,煎蛋係窿邊嘅太陽蛋,雞蛋用咗日本蛋即是生食蛋黃都冇問題,所以蛋味特別濃郁,另外仲有網燒牛扒,即使燒過嘅牛扒都仲係肉汁滿滿☺️另外仲叫咗一個火腿通粉,豬骨湯底,淡淡滿足🥰