2021-01-22
今日放假,約咗朋友踩單車,踩單車前,友人帶我食返個靚早餐。餐廳裝潢設計有特式,文青風格,播放的音樂舒服。早餐時間,唔敢食太多,就order咗2個All Day Breakfast,最近差不多日日食All Day Breakfast,開始有啲厭倦😩,不過依家有啲唔同,佢哋仲有餐湯附送,佢哋個蘑菇湯都幾好飲,不過就唔夠熱,講返個早餐先,麻麻哋,尤其是兩條腸仔,好似未熟咁,腸皮都好難先咬得開,其他真係好一般,賣相係可以嘅,中間白色果碗就有啲似西米露,三文魚勁少,得2啖,賣相都一半,屋企整仲靚過佢。佢哋主打咖啡,就試吓啦,我本來想要mocha,一間主打咖啡嘅餐廳居然冇mocha,店員建議我+$24試吓佢哋嘅朱古力Latte,鍾意試新野,都冇所謂啦,試吓囉,結果不似預期,好似一杯牛奶,好少嘅朱古力味,好失望😦整體,除咗環境舒服,音樂好聽,店員服務態度可以之外,食物真的不值一提,平均每人$150 ,早餐來說,是比較貴的,試唔試你哋自己決定啦。
餐廳裝潢設計有特式,文青風格,播放的音樂舒服。