2024-06-23 311 瀏覽
一直以來我最鍾意嘅甜品就係蛋糕,對住精緻嘅蛋糕真係忍唔到口,放假同朋友行又一城,經過見到呢間蛋糕店,望到蛋糕造型仙氣,滿滿打卡感,所以就坐低試吓🥰🩵甜品:紫羅蘭莓莓水晶芝士蛋糕$62呢件蛋糕真係仙氣滿滿,透明水晶入面仲有乾花,食落又吾會太甜膩,啱晒我口味😌🩵甜品:玫瑰荔枝慕絲蛋糕$58朋友叫咗玫瑰荔枝慕絲蛋糕,味道都幾fresh,但係呢間店既蛋糕真係好小巧精緻,好快就食完🥲🩵飲品:白玉丸子抹茶拿鐵$58白玉丸子抹茶拿鐵都幾香抹茶味,白玉丸子係另上,食落煙靭,但飲飲下覺得杯野好甜🥹🩵飲品:乳酪手打檸檬茶$45加咗乳酪嘅檸檬茶,飲落酸酸甜甜,好適合夏天☀️💡環境就好一般啦,因為係Kiosk,所以位於商場走廊位置,人來人往咁,唔算好舒適,所以我哋都冇坐好耐😣

🩵甜品:紫羅蘭莓莓水晶芝士蛋糕$62

🩵甜品:玫瑰荔枝慕絲蛋糕$58

🩵飲品:白玉丸子抹茶拿鐵$58

🩵飲品:乳酪手打檸檬茶$45
加咗乳酪嘅檸檬茶,飲落酸酸甜甜,好適合夏天☀️