2008-06-22 7 瀏覽
由赤柱起家的 jenny bakery,分店愈來愈多,年半前一試下真的驚為天人,曲奇濃郁的牛油味,完全徹底征服我的理智,一而再,再而三咁食,即使明知有違自己減肥修身的(白日)夢想,但... 今日專程到 jenny bakery 油麻地分店買曲奇送給朋友作生日禮物,以往只可選擇 4-mixs / 8 mixs,現在已經可以獨立買牛油味,咖啡味,或這兩款的 2-mixs,價錢同 4-mixs 一樣,實在忍不住手買多一罐細的 2-mixs($60) 給自己作深宵睇波良伴吧!總之,一聞到那牛油香,咬到曲奇鬆化的感覺,根本就是香港曲奇界的最佳品牌,什至是旅客最應該買的手信,真正無論送禮自用,都是絕佳的選擇!身為香港人的大家,你今日食左未呀? 註: 買滿 $120,免費送菠蘿汁一支,大家記得要拎呀 ^___^ (我買的時候沒有貨,但有張 coupon 可以一星期內到各分店換呢~ 非常好)

身為香港人的大家,你今日食左未呀?

認住 d 隻熊s
必食的香港曲奇
$60 (其他)
認住 d 隻熊s
必食的香港曲奇