餐廳: Grove Café
資訊:

2019-01-08 304 瀏覽
約咗朋友喺黃大仙嘆早餐, 想搵個地方坐低慢慢嘆傾下計, 路經見唔錯又未食過就試下。 餐廳係自助式先買票, 會有電動提示器俾你, 有食物就可以出去拎。見到個家庭珍寶早餐連兩杯飲品好吸引, 啱曬我哋三個女仔可以share食, 另外仲加咗兩個粟米忌廉湯螺絲粉。 成個早餐勁豐富, 有Egg Benedict、 茄汁豆、 雞扒、 火腿、 煙肉、 腸仔、 牛角包、 多士、 薯餅、 蕃茄仔、 煙三文魚。 食物質素很ok。 係雞扒啱啱熟有少少位好似唔夠熟咁, 同埋麵包如果可以焗脆少少就更加好喇~加$10有個細細碗既粟米忌廉湯螺絲粉, 有好多粟米, 啱哂早上想有熱辣辣湯粉, 仲可以飲埋個湯添!

家庭珍寶早餐

粟米忌廉湯螺絲粉
$40 (早餐)