2020-06-26 986 瀏覽
依家帶住口罩都好少係街買台式飲品,但係今日行街見到李圓圓真係忍唔住要買因為疫情既關係去唔到旅行,原本去台北旅行PLAN左要去淡水飲既李圓圓黑糖珍珠鮮奶都飲唔到所以今日偶遇李圓圓真係要幫襯睇下係唔係好靚!雖然佢無某個牌子既老虎紋,但係見到都覺得好靚建議飲法係唔好搖,店員俾你就即刻飲揸住呢杯野飲,上半部係凍既,因為有鮮奶,但下半部就係現煮既黑糖珍珠,所以飲落口都有兩個温度鮮奶好香有奶味唔在講,但主要要講個黑糖珍珠首先有黑糖香味好濃,個種唔係死甜既味道同一般既台式珍珠奶茶完全唔同珍珠好綿好軟,唔會UN但又好好咬,又係黑糖既香味包住每一粒珍珠加左黑糖既鮮奶又好好飲,我本來就好鐘意飲奶,又鐘意飲甜野重點係呢杯黑糖珍珠鮮奶甜得黎唔會TOO MUCH,而係會令你繼續好想飲既感覺所以我同男朋友都爭住飲 :-P大家去TRYTRY 李圓圓啦

所以今日偶遇李圓圓真係要幫襯

黑糖珍珠鮮奶2.0

睇下係唔係好靚!
雖然佢無某個牌子既老虎紋,但係見到都覺得好靚

建議飲法係唔好搖,店員俾你就即刻飲

鮮奶好香有奶味唔在講,但主要要講個黑糖珍珠

加左黑糖既鮮奶又好好飲,我本來就好鐘意飲奶,又鐘意飲甜野

所以我同男朋友都爭住飲 :-P

大家去TRYTRY 李圓圓啦