2024-10-22
今日去新城市廣場睇清明上河圖lego展,朋友話呢度啲班戟好好食於是我哋就入咗嚟🌸Butlery🥞這裏以橙色和木製傢俬做主調充滿英倫風的butlery 環境明亮舒適情侶拍拖閨蜜聊天好去處剛剛午飯時間午餐好多選擇揀咗朱古力奶昔 chocolate milkshake唔係好甜味道啱啱好 濃濃的朱古力味 White wine mussels 白酒忌廉藍青口藍貝大大粒好飽滿 配埋好creamy白酒忌廉汁 點伴碟的脆脆多士 冇得輸安格斯牛肉炒洋蔥蘑菇芝士漢堡配薯條MO burger & chips漢堡扒生熟程度剛好炒洋蔥蘑菇炒得好香我平日其實好怕食洋蔥都覺得好好味我哋要仲要留肚食甜品,於是我哋揀咗煎牛扒配燒雜菜 iron grilled flank steak叫咗七成熟嘅牛扒配大量嘅燒雜菜好健康Matcha Cream Pancake 抹茶紅豆班戟「日式班戟」口感鬆軟, 抹茶茶香濃郁帶點苦澀, 配上甜甜大大粒軟糯紅豆, 抹茶紅豆簡直是天生一對,還有煙煙靭靭蕨餅很驚喜。我見到餐牌還有很多其他特別口味的班戟,下次一定會過嚟再試
情侶拍拖閨蜜聊天好去處
剛剛午飯時間