2008-02-13 41 瀏覽
聽一位理工校友friend話呢間酒樓不錯, 打算去尖東行行時便約了父母到這裡試一試.上到14樓, 有個無敵海景, 服務態度非常好, 完全一個高級茶樓Feel.午飯時段, $168 3/4人套餐, 三個點心(大, 中, 小各一), 一粥, 一炒粉麵飯.三個點心, 大點小籠包, 三件...內涵一流, 如果有汁仲正; 中點腐皮卷...乾了一點點; 小點鳳爪...佢話係XO醬..但同普通鳳爪差不多.粥, 選了皮蛋瘦肉粥...來的竟然是一大窩..好服務在呢窩粥感受到, Waitress端出三碗靚粥, 我飢添粥時, 沒有把蓋放回, 小姐見到, 即刻幫我們蓋好, 話不蓋好窩粥會凍.味菜牛肉炒面, 份量好, 味道也好. 選料不俗.

味菜牛肉炒面, 份量好, 味道也好. 選料不俗.