2020-03-05
最近係旺角新開的茶飲店!「走杯」呢個concept真係幾特別亦都好環保♻️ 用上玻璃杯設計就更加igable😎 如果想外賣拎走亦得~覺得如果外賣杯都可以係透明就更加好啦🙆🏻♀️-最欣賞係佢地嘅飲品種類多得黎仲要全部好特別同吸睛!仲要大部份飲品都係用麥芽糖醇製造 好適合血糖不佳嘅人飲用 好貼心✔️如果我有多個胃 真係好想試埋其他飲品😍-🔸藍天白雲🔸個名同嘢飲嘅賣相極度match🔵⚪️ 好似天空 白雲 陸地藍色嗰層係碟豆花 白色係鮮乳 最底嗰層係愛玉勁photogenic之餘仲好好飲 愛玉仲一啲都唔會太甜-🔸浪漫之約🔸私心推介呢杯!呢一杯係我嘅最愛 個奶蓋超超超好飲! 我同朋友都一試愛上😳識得我嘅都知我超級鍾意飲奶蓋 呢間嘅奶蓋真係比到我好大嘅驚喜!奶蓋同茶嘅比例岩岩好 唔會飲到最後好寡🤤奶蓋唔會死甜之餘 反而有淡淡玫瑰香味🌹同坊間嘅芝士奶蓋好唔同🤤仲要佢嘅茶葉黎自台灣鹿谷 茉莉花茶底超香 絕對會想再飲👍🏻-🔸鮮萊姆愛玉🔸鍾意酸酸甜甜嘅你 就唔好錯過呢一杯平時唔太鍾意飲酸野嘅我都覺得好容易入口🤩-🔸鐵觀音紅楓茶純豆乳🔸好推薦呢一杯比有糖尿病患者嘅人飲用 加埋紅豆薏仁 成個感覺都好健康👍🏻佢嘅鐵觀
覺得如果外賣杯都可以係透明就更加好啦🙆🏻♀️
如果我有多個胃 真係好想試埋其他飲品😍