2018-01-14 5201 瀏覽
果日夜晚唔知係咪捐完血,少左血紅素,特別想食牛肉,補充鐵質,於是我地一行兩人,就選擇左去日牛食涮涮鍋放題,果日係weekdays,夜晚承為每人$158加一,雖然係平日,但可能係黃金時段,我地都等左半個鐘先有位,日牛比其他涮涮鍋優勝嘅地方,係一人一鍋我揀左個唔辣嘅味噌湯,而我朋友就揀左個辣嘅湯底第一批肉類,係有哂牛、雞、豬,質素都唔錯,唯獨雞無咩味,豬肉切得好薄,個人認為,豬肉甚至做得比肥牛好,食完呢round, 就可以根據個人口味,要幾多都得,一落order ,好快就送到上嚟,絕對唔會慢吞吞。除咗肉類,佢出面仲有自助吧枱,有各式各樣嘅蔬菜、蔬果、同埋各有特色嘅丸類,個人推薦芝士魚腐,入面有粒粒芝士,又唔會太流,正佢仲有汽水機、同埋港女之外嘅Fro Yo,雖然乳酪配料唔太多,但自在任食夠過癮。呢個價錢絕對抵,食得過!
我揀左個唔辣嘅味噌湯,而我朋友就揀左個辣嘅湯底

呢個價錢絕對抵,食得過!