2021-06-25 22 瀏覽
前日正當苦惱緊lunch食咩嘅時候,途經呢間裝修得好靚嘅Bluebird Coffee,啱曬鍾意去打卡cafe嘅同學,於是我地就入左去食lunch啦。🐥Chicken & Kimchi Salad $78雞肉嘅份量好多,有大約十件。個調味好好,好香。雞肉食落都滑嫩,完全唔會鞋,配埋泡菜都幾好。沙律菜份量都多,食落都新鮮。呢盒沙律好大盒,份量就好似平時兩三盒沙律咁。仲有啲玉子燒,甜甜地幾夾。🥗Smoked Salmon & Asparagus Salad $78呢份係朋友食嘅,都有好多煙三文魚,仲有溫泉蛋同蘆筍,食落都幾清新。🥐Spinach Cheese Lattice $37呢份芝士菠菜酥啲芝士同菠菜融合得好好,味道香濃,香脆而唔油膩,好食。🍨Blueberry Yogurt $28係唔甜嘅原味yogurt,酸酸地啱曬我。一粒粒原粒嘅藍莓好甜,再配埋granola,酸味同甜味平衡得啱啱好。☕️Iced Latte $38入口順滑,奶香同咖啡香香濃。呢到環境真係一流,唔趕時間嘅話,可以喺到歎一個下午。

🐥Chicken & Kimchi Salad $78

🥐Spinach Cheese Lattice $37

🍨Blueberry Yogurt $28

☕️Iced Latte $38
入口順滑,奶香同咖啡香香濃。

呢到環境真係一流,唔趕時間嘅話,可以喺到歎一個下午。
2021-06-10
午餐