餐廳: The Wall Street Bar & Lounge
資訊:

2024-04-21 57 瀏覽
放工之後 係尖沙咀搵間靜靜地既bar 食下野傾下計樓上bar 一入去要境幾好 一望入去比佢個bar 枱後面既設計震撼咗 😬個menu 都幾盞鬼 cocktail 係畫圖✍️ 都幾特別我叫左杯 Day dream cocktail輕度酒 岩岩好 👍🏻面頭係 紅桑子泡沫再加咗啲脆脆食落好似cream 底層有蜜瓜味同青瓜,仲有少少柚子味 幾fresh 😎食物方面 order左黃金炸薯條🍟新鮮出爐 脆口 每條都包滿咸蛋味 😙蒜片牛柳粒🧄份量都幾多 牛柳粒唔智煮得太遮 夾埋蒜片一齊食 滿足😌最後仲叫左個德國脆豬手份量勁多 唔會太咸 外脆內軟 滿滿骨膠原 ✌🏻 好鍾意呢到環境 唔會好嘈 又有打卡位 約埋約個朋友一齊係到傾下計都係一個唔錯選擇 👍🏻可以坐勁耐都唔捨得走🥹
放工之後 係尖沙咀搵間靜靜地既bar 食下野傾下計

我叫左杯 Day dream cocktail