2017-10-23
同朋友做完瑜珈行過the coffee academics,感覺環境唔錯就行左入去試下😋餐廳以深啡同暗黑為主,較為有格調自己叫左個set lunch 👉🏻Fettuccine in black truffles HKD128叫左mushroom soup好creamy而且有mushroom粒係湯入面,係我自己鐘意嘅味道,唔係其他餐廳用水開罐頭嘅感覺😋而意粉係黑松露,黑松露唔係人人都接受得到,不過如果喜歡嘅不妨叫黎試下,因為味道都幾濃。但係意粉嘅份量就唔係好大份,不過對於女生黎講都夠架啦⋯不過男士就可能少左啲🤔而我朋友就點左嗰egg benedict with smoked salmon,佢話味道都唔錯👍🏻不過佢等個餐都等左好耐🙈我自己個餐就包咖啡茶,點左嗰cappuccino俾自己☕️好飲👍🏻
餐廳以深啡同暗黑為主,較為有格調