訂位安排混亂,我訂20:30,我20:15去到,佢話要等等,咁我就係門口坐埋一邊等,中途都有問過佢得未,佢又問我留貴姓,跟住又等,到左20:40,我見遲過我地到d人都一黎就直入有位,咁我就再埋去問佢,佢又問我貴姓,電話。呢次堅有點火,我咪同佢講,你問左我三次啦喎!跟住佢先帶我入坐,入到去都有3張吉檯係到,你話咁既情況,無火都呃你啦⋯⋯一坐低,一陣臭味撲面而來,發現係抹檯條毛巾出事,咁佢過黎跟跟,話埋俾佢知咩原因,結果佢抹完,都係臭...算...到左點菜,諗住試下佢個情人節set,但佢話已經賣晒,要單點其他野食,但仍然要收最低消費。問題係,我地係訂檯,訂檯時又同人地講當晚有情人節set,我地既時間應該都屬第二輪檯姐,咁你唔係應該預返足夠既貨供應架咩?真R爆頭...最後散叫左以下幾樣野囉⋯⋯一。德國腸拼盤(同預期差不多,唔錯🙂)二。周打魚海鮮湯(睇得出有比心機製作,周打魚同蝦都有煎封過再煮,鮮味十足)三。簿餅,另加蒜片蝦,火箭菜(全自家製,味道不錯,略嫌餅底不夠脆)四。德國豬手(皮脆,味道不錯)五。四杯啤酒埋單$1,400總括黎講,環境ok,食物合格,但就係遇到以上問題囉⋯⋯希望可加以改善
真R爆頭...
最後散叫左以下幾樣野囉⋯⋯
一。德國腸拼盤(同預期差不多,唔錯🙂)
四。德國豬手(皮脆,味道不錯)
五。四杯啤酒
埋單$1,400
總括黎講,環境ok,食物合格,但就係遇到以上問題囉⋯⋯希望可加以改善🙂
德國腸拼盤
周打魚海鮮湯
蒜片蝦火箭菜簿餅
德國豬手
德國腸拼盤
周打魚海鮮湯
  • 德國腸拼盤配酸椰菜及燒薯、薯仔沙律
  • 蒜片蝦德式風味脆烤餅