2011-02-04 10 瀏覽
坐得舒服, 乾淨, 店員有禮, 亦因為是DIY, 所以顧客一定很快便弄污地方, 他們會清潔, 就是這幾點已加分按重量計錢, 均真多數都是年青人,,,,或者是女性顧客較多, 這兩類顧客鍾意''玩MIX & MATCH'' 多些, 所以DIY 適合自助形式任試, 不會令顧客有限制感....即是自在我選了原味加朱古力味, 每款拉了一下, 加 了TOPPING : 番蕉, OREA 碎, 奇異果, 燕麥, (其實都不是很特別的配料, 其他YOGURT 也是這等大路野, 但加埋環境, 自助形式令到客人舒服) 埋單$41, 我都是用團購買的, 覺得用20 買到此份量,化算他們的配料選擇很多, 令我這個有選擇困難症的病又要發作, 好彩是DIY, 唔會阻住人, 早前食過crumb and yogurtime 就是因為遇著唔知選乜好, 所以 草草選了, 不過那2間的配料也比這裏少很多, 暫時此間是首選奶味比CRUMB 少D, 但我覺得適中, 就就是覺得CRUMB 略為奶味重左些, 乳酸濃度 (稀杰) 也是適中, 即使是朱古力也有酸味, 唔會似食緊雪糕咁

按重量計錢, 均真
自助形式任試, 不會令顧客有限制感....即是自在

生果區
乾料區
原味和朱古力味
2011-02-02
$40 (其他)
生果區
乾料區