2015-03-19 327 瀏覽
雖然我都唔多鍾意成個霸王咁,買一杯嘢飲就厚面皮霸住個位幾粒鐘。但係有啲時候,例如等遲到嘅朋友,你就不得不咁做呢間Starbucks勝在地方大,有兩層,環境設計都頗具特色要喺度打躉返一段時間,循例都要叫返杯嘢飲嘅因為我唔飲咖啡的,咖啡以外嘅選擇真係少之有少不過好彩呢杯starbucks chocolate cream chip一啲都唔失禮,而且一如以往咁好飲!朱古力碎混和喺朱古力沙冰之中,實在係近日天氣轉熱嘅一番享受!邊飲住朱古力,邊睇劇等朋友,比起平時要喺街上遊蕩幾粒鐘舒服得多呢!希望其他旺區都可以開多啲呢類型咁有特色嘅coffee shop啦呢度仲曾經有新人book過嚟影pre-wedding添,足見環境係幾咁吸引
Chocolate Cream Chip Frappuccino
要喺度打躉返一段時間,循例都要叫返杯嘢飲嘅
因為我唔飲咖啡的,咖啡以外嘅選擇真係少之有少
2015-03-11
$40 (其他)
用餐優惠
優惠券