2025-01-16
未行到餐廳,已經被佢既庭園風設計吸引,好靚好優雅,入到去,餐廳用日本紙傘做裝飾,好有日本feel👍✨濃厚蟹湯拉麵 $98呢碗拉麵嘅湯底超濃厚,有濃濃嘅蟹味,好鮮甜,好高質👍✨北海道西京味噌牛油粟米拉麵 $98味噌湯配埋牛油、粟米,仲有軟硬適中嘅拉麵,真係好正👍✨炸雞皮餃子 $58炸雞皮餃子唔係普通餐廳有得食,梗係要試吓,佢外面脆脆地,入面嘅餡料就好有雞肉味👍✨牛肉可樂餅 $26牛肉可樂餅炸得鬆脆,入面有軟腍腍既薯仔蓉同免治牛肉,幾好味👍✨宇治金時刨冰 $79呢款刨冰真係值得推介,勁大份,我同老公差啲食唔晒,入面有蕨餅、紅豆,食到入面,仲有驚喜,原來入面有抹茶雪糕,真係好正好好味😋✨雪糕北海道紅豆抹茶鮮奶 49呢款飲品都好正,抹茶味雪糕好味,紅豆又煮得好綿,最正嘅係佢嘅抹茶,又唔太甜又唔太苦,恰當好處,非常好飲😍呢間餐廳環境咁靚,食物又有質素,價錢又唔貴,下次再嚟試吓其他嘢先😍餐廳依家仲有推廣優惠:花華和食屋會員儲分制消費滿$100 蚊儲1分儲滿10分,下次消費可以減$100好抵呀👍
✨濃厚蟹湯拉麵 $98
呢碗拉麵嘅湯底超濃厚,有濃濃嘅蟹味,好鮮甜,好高質👍
✨北海道西京味噌牛油粟米拉麵 $98
味噌湯配埋牛油、粟米,仲有軟硬適中嘅拉麵,真係好正👍
✨炸雞皮餃子 $58
✨牛肉可樂餅 $26