餐廳: La Parole
資訊:

2016-11-03 5525 瀏覽
見係社企同環境相吸引到我地試試空間感足、舒適,裝潢優雅我揀咗Caesar salad,白酒汁蜆意粉沙律菜爽,煙肉大粒仲好多,個汁就普通同冇芝士碎,整體ok!意粉份量都頗多,彈牙,蜆肉好多白酒汁香口唔漏好配蜆肉,比想像略濃咗少少,不過黏度ok朋友叫咗呢個焗芝士海鮮磨菇物體都唔錯,菇有菇味唔乾身,芝士配海鮮perfect match烤嘉美雞配tartar醬,雞好香口,肉質嫩滑甜品海綿蛋糕配Leonidas mocha朱古力醬蛋糕質感囗感唔錯,一咬感覺好實在,有蛋糕味!朱古力醬好夾個蛋糕,好香濃朱古力味,甜度剛好唔過火,好味今日呢個午餐好愉快、滿足、enjoy! 有機會會再嚟!
見係社企同環境相吸引到我地試試
空間感足、舒適,裝潢優雅
我揀咗Caesar salad,白酒汁蜆意粉
Snack,  bread
沙律菜爽,煙肉大粒仲好多,個汁就普通同冇芝士碎,整體ok!
Caesar  salad
意粉份量都頗多,彈牙,蜆肉好多
白酒汁香口唔漏好配蜆肉,比想像略濃咗少少,不過黏度ok
白酒汁蜆肉意粉
朋友叫咗呢個焗芝士海鮮磨菇物體
烤焗芝士海鮮磨菇
烤嘉美雞配tartar醬,雞好香口,肉質嫩滑
烤嘉美雞薯條配tartar醬
甜品海綿蛋糕配Leonidas mocha朱古力醬
海棉蛋糕配Leonidas  mocha醬
今日呢個午餐好愉快、滿足、enjoy!
有機會會再嚟!
2016-11-02