2009-12-10 28 瀏覽
可能天氣麻麻,只有兩枱客,呢度細細哋,但環境不錯,招呼亦很周到,我哋order咗set lunch,有salad、main course 和飲品,Honey 揀咗Chicken Linguine($88) ,而我就要Roast Duck Breast($98)。先嚟麵包,外脆內軟,味道不錯。Caesar Salad - Caesar Salad 有Romaine、bacon、croutons和芝士,賣相麻麻,但味道OK,Romaine新鮮爽口,bacon香口。Chicken Linguine - Sauce 都幾creamy,Linguine硬度適中,雞肉味道不錯又唔嚡,味道可口。Roast Duck Breast - 鴨胸都幾大件,焗到鴨皮有少少脆,鴨肉有點咸香,味道不錯,唔知係唔係太厚之固,有部份鴨肉有點韌。最後我要Latte,而honey就要Earl Grey,Latte淡咗啲。

,味道可口

,唔知係唔係太厚之固,有部份鴨肉有點韌

午餐