2020-01-16 807 瀏覽
主菜我點了照燒牛肉鵝肝煎隻蛋飯 其實一聽個名都覺得好高卡路里 不過作為鵝肝粉絲當然唔理喇 最後之後做番運動😂覺得雙蛋真係有啲多 如果少番隻蛋反而冇咁heavy 至於鵝肝加牛肉就煎得岩岩好 另外大廚推介既係banana creme brulee 見到火焰在布丁面上 覺得係幾特別既體驗 布甸幾好食 非常順滑 可惜我覺得啲香蕉& dark coffee 同布丁有啲格格不入 加上冇咩焦糖脆脆效果 成份甜品又比較watery 口感麻麻 有啲失望然後再食咗candy crush 見到已覺得好邪惡 其實係把所有甜食、零食及少許生果 放在一起 然後用佢比既棍把它們整碎 當中有oreo餅 、朱古力 、 雪榚、百力滋等 又可以玩又可以食係幾正 愛甜既朋友就最岩呢個喇
覺得雙蛋真係有啲多 如果少番隻蛋反而冇咁heavy
至於鵝肝加牛肉就煎得岩岩好