2024-05-28 80 瀏覽
🥗煙三文魚羽衣甘藍雜菜沙律呢個沙律份量都幾多,煙三文魚份量亦相當唔錯👍🏻再以黑醋汁配埋羽衣甘藍,味道相當開胃☺️🍗蜜糖芥末雞翼呢度嘅雞翼係單邊骨架,食落非常方便!味道嚟講,蜜糖芥末嘅醬料調得幾好,淡淡嘅芥末味配上香甜嘅蜜糖,加上雞翼煎得香脆,係一個相當出色嘅小食 !🐂石燒封門柳揀咗一份份量十足嘅封門柳,呢間餐廳係用石燒形式上枱,夠晒熱辣辣,封門柳上枱嘅時候會係偏生嘅,等大家可以自己控制封門柳嘅生熟程度,配上牛油同蒜蓉就更加香!封門柳肉質軟腍,而且牛味十足🤭🍕黑松露烤雞酸種薄餅酸種pizza唔係好多餐廳有,所以小編一見到呢度有就迫不及待咁樣叫咗🫣酸種Pizza比普通pizza有一種外脆內軟嘅口感,而且仲會有啲煙煙韌韌嘅感覺,係小編鍾意嘅質感🤭黑松露烤雞呢個組合亦都非常惹味🤗🍵熱洋甘菊花草茶由於係晚飯時段,所以揀咗一杯寧神嘅花茶😌
🥗煙三文魚羽衣甘藍雜菜沙律

🍗蜜糖芥末雞翼

🐂石燒封門柳

🍕黑松露烤雞酸種薄餅

🍵熱洋甘菊花草茶
由於係晚飯時段,所以揀咗一杯寧神嘅花茶😌