呢日晏晝食到飽飽地,夜晚都唔洗食太多野,所以就同咗朋友嚟食甜品當晚餐喇因為好早所以有好多位,唔洗等~一入到去就見到紫色嘅牆身,仲有好多雪花,真係好有冬天feel最最最重要嘅係每個牆身都有插頭,好貼心呀! 係入面用電腦/電話無電都可以叉!我哋本身諗住嗌蜜糖牛油多士,可惜果晚佢無得嗌所以最後我哋嗌咗卡邦尼年糕同芝士蛋糕雪花冰~首先嚟嘅係卡邦尼年糕~入面除咗有年糕之外仲有煙肉碎同蘑菇~年糕好煙靭,而且煙肉同蘑菇好入味,正呀不過我就覺得價錢有少少少少貴,schoolfood既廚師卡邦尼仲抵啲店員等我哋就快食完個年糕果陣先開始整雪花冰,好貼心終於整好喇,首先賣相好好芝士蛋糕係我好鍾意嘅酸酸地嘅cream cheese味如果有啲朋友鍾意食芝士味濃啲嘅話就可能未必好鍾意食呢個喇~佢有好多好多好多舊cheese cake,好正配上藍莓醬同埋雪糕,個雪糕係瑞士糖紫色果隻味xd下面嘅冰刨得好碎,好有綿綿冰嘅感覺 一粒粒咁真係好好食呢度環境真係好舒服,座位都好好坐xd 成班朋友嚟呢度食甜品吹下水啱晒呀!同埋店員好好態度!睇下下次嚟食唔食到蜜糖牛油多士同其他味嘅雪花冰先!

因為好早所以有好多位,唔洗等~

最最最重要嘅係每個牆身都有插頭,好貼心呀!
 係入面用電腦/電話無電都可以叉!

我哋本身諗住嗌蜜糖牛油多士,可惜果晚佢無得嗌

所以最後我哋嗌咗卡邦尼年糕同芝士蛋糕雪花冰~

首先嚟嘅係卡邦尼年糕~
卡邦尼年糕
入面除咗有年糕之外仲有煙肉碎同蘑菇~
年糕好煙靭,而且煙肉同蘑菇好入味,正呀

店員等我哋就快食完個年糕果陣先開始整雪花冰,好貼心
芝士蛋糕雪花冰
終於整好喇,首先賣相好好

芝士蛋糕係我好鍾意嘅酸酸地嘅cream cheese味

如果有啲朋友鍾意食芝士味濃啲嘅話就可能未必好鍾意食呢個喇~

佢有好多好多好多舊cheese cake,好正

配上藍莓醬同埋雪糕,個雪糕係瑞士糖紫色果隻味xd

下面嘅冰刨得好碎,好有綿綿冰嘅感覺
 一粒粒咁真係好好食

同埋店員好好態度!

睇下下次嚟食唔食到蜜糖牛油多士同其他味嘅雪花冰先!