2023-11-01 748 瀏覽
同朋友平日下午2:40到,好 surprise 咁見到無人,一度懷疑係唔係未開舖😂,入店後就選擇坐榻榻米.去到店員通知當日只有三款食物,最後叫咗黃豆黑糖豆乳,Mont blanc,十常吐司,朋友叫左茶.(其實本來想是芝士蛋糕或者蛋捲)黃豆黑糖豆乳-估唔到黃豆粉同豆乳都咁夾,重點係佢黑糖少少調味,飲到個黑糖味但又唔太甜,幾好十常吐司-外表同一般嘅吐司/西多唔一樣,都算香蛋味,口感好綿密,係唔錯,但唔係好岩我個人口味Mont blanc-外表係栗子絲,中間係雲呢拿雪糕,餅底係蛋白霜,份量唔少,外型岩打卡.但相對上對味道呢個有少少失望,因為個外表既栗子絲唔係特別香濃,粟子味唔太出.我個人麻麻地中間配雪糕.餅底相對唔錯.三樣一齊食係好d,但只可以講呢一種嘅Mont blanc唔係我鍾意食嗰種走嗰時大約四點嘅人開始多總結,呢間環境係唔錯(榻榻米,坐到後來都幾攰),只不過食物唔太岩我個人口味姐
去到店員通知當日只有三款食物,

走嗰時大約四點嘅人開始多

2023-11-01