1K
👧🏻😋👅🍽✨Hello India (尖沙咀漢口道)-❤️Set lunch就係得兩款, 肉咖哩同菜咖哩, 但成個餐基本上都有齊晒我想食既印度野❤️有starter, curry, dal, rice, curd, naan/roti, dessert❤️本來個set冇包samosh(咖哩角), 但我地兩個餐佢都放左粒係碟邊, 好開心haha❤️係商廈環境好, 入面好闊落; waiter都著晒恤衫西褲咁, 有禮又專業, 會介紹下D食物, 仲識講少少廣東話🤣-🧑🏻‍💻🍱🍛Executive Set Lunch A $75 (with veg curry)Executive Set Lunch B $80 (with non-veg curry)-🥨Starter 脆餅✨好薄好脆既餅做前菜, 有兩個sauce, 紅色果個酸酸甜甜好好味✨其實就咁食個餅都正, 鹹鹹地有輕輕黑椒味-🥘Curry✨Set A係菠菜芝士咖哩, 入面有大大粒芝士粒, 重菠菜勁香濃✨Set B係雞肉咖哩, 個汁酸酸地好開胃, 細細兜但都好多雞肉, 食到勁想添飯!-🥠Samosh✨咬落去熱辣辣, 個皮好酥脆, 皮薄餡靚-🌮Naa
👧🏻😋👅🍽✨
Hello India (尖沙咀漢口道)

🧑🏻‍💻🍱🍛
🥨Starter 脆餅
✨其實就咁食個餅都正, 鹹鹹地有輕輕黑椒味

🥘Curry
🥠Samosh
✨咬落去熱辣辣, 個皮好酥脆, 皮薄餡靚

🌮Naan & Roti
✨Naan就係平時食開軟熟D, 好香牛油味! 點咖哩勁正
✨Roti我比較少食, 係全麥烤餅, 較硬身, 反而因為佢冇咁重牛油, 可更突出咖哩味

🍘甜品 Gulab Jamun
✨佢介紹時都唔聽得太清楚, 返到去research先知
✨我第一次食, 覺得好正! 主要用麵粉、奶粉和酥油揉製後油炸而成, 浸落藏紅花同豆蔻味既糖水後, 表皮維持扎實口感,咬下後則軟綿濕潤, 有D似蛋糕仔

🇮🇳🍺Indian Beer $25
✨即開瓶開倒入玻璃杯然後就收左個樽, 都未睇到咩牌子, 飲落唔覺得有太大印度特色, 但係都幾滑幾好飲既
🥭🥛Mango Lassi $15
✨佢比平時既lassi更甜, 因為落左少少芒果汁, 所以平時唔鍾意lassi太酸既朋友可以試!

加一服務費