2021-10-05 127 瀏覽
我自己覺得一間餐廳環境好唔一定係就要坐喺度食先至會感受得到,外賣店其實都好講求環境,事關外賣店多數都會容易見到入面廚房煮嘢食,所以感覺反而會更加安心,亦都會知道入邊煮嘢食乾唔乾淨,而呢一間舖頭就一次過可以睇晒入邊員工整嘢食嘅樣貌,同埋入邊嘅餐具,再見到非常之乾淨,亦都非常之放心。🤣🤣🤣鋪面非常之正,幾多員工,各師各即有啲係專門做飲品有啲係專門煮炸嘢有啲係專門煮飯,所以感覺都好專業。今次叫咗呢個係有小食,有肉類,又有甜品一次過滿足晒咁多個願望,睇見佢哋煮嘢食係分工嘅合作,非常之正。壽司食下個飯又好好食,加埋個小食食埋,好快就食完個飯,最後仲可以食埋個甜品,真係非常之爽,一次過可以食晒咁多樣嘢仲要係一兜過,感覺非常之特別。✌️✌️✌️

今次叫咗呢個係有小食,有肉類,又有甜品