2023-07-03
茴香 FENNEL🌟整體: 晚餐配合意外高質沙律吧 無敵高層風景 算係幾啱約會🏠環境: 落地大玻璃 高層開揚風景 好欣賞佢有戶外露台座位 冇咁熱嘅天氣嘅時候好好Feel🧑🏻🍳服務: ✅☆║.............║☆Dinner set for 2 $698‼️ 美國西冷配薯菜及燒汁✅ 西冷脂肪與肉質比例非常均勻 多少少咬口 肉味香濃✅ 叫五成熟就啱啱好‼️FENNEL 特色片皮鴨薄餅 ✅ 呢個幾有趣 屬於脆薄底 將片皮鴨嘅味道融入係pizza 當中 鴨唔會韌影響本身pizza嘅口感✅ 另外有青瓜 可以加~ 清爽青瓜可以中和下油膩感‼️ 精美沙律吧✅ 初頭以為會好Hea 不過水準可以同酒店嘅一比 竟有海水味幾重的加拿大雪埸蟹腳✅ 藍芝士、芳提娜芝士、布里芝士都幾出色‼️ Beauty & the Beast $158✅ 用食用閃粉去製造夢幻打卡場景 ✅ 飲落有紅酒既DNA 但係更加易入口‼️ 能醉的Tiramisu $148✅ 呢個好特別菇型cocktail 樽 就咁望真係估唔到係乜 幾好打卡 ✅ 飲落去唔太似酒 幾濃Tiramisu 味 飲完一陣先feel到酒味 📍 尖沙咀山林道
FENNEL
✅ 叫五成熟就啱啱好
‼️FENNEL 特色片皮鴨薄餅
✅ 另外有青瓜 可以加~ 清爽青瓜可以中和下油膩感
‼️ 精美沙律吧
✅ 藍芝士、芳提娜芝士、布里芝士都幾出色
‼️ Beauty & the Beast $158
✅ 用食用閃粉去製造夢幻打卡場景
✅ 飲落有紅酒既DNA 但係更加易入口
‼️ 能醉的Tiramisu $148
📍 尖沙咀山林道38號銀座38 17樓
17/F, Nathan Hill, 38 Hillwood Road, Tsim Sha Tsui
⏰ 星期一至日
12:00 - 15:00
17:30 - 22:00
☎️ 電話號碼 95367199
📷 Fujifilm XE4 + 23mm F2
📩喜歡我的文章,可以關注我及讚好以作鼓勵