2024-07-27 888 瀏覽
葵芳新都會廣場都開咗The Pantry啦!呢間嘅西餐都幾有質素架。餐廳嘅裝修環境好靚,非常悠閑,令人感覺舒適。有種小清新嘅感覺,仲好岩打卡。Salmon Tacos用咗玉米脆餅夾住烤一口三文魚。加上青瓜、蕃茄莎莎、牛油果醬、酸忌廉同埋羅馬生菜,仲有蜜糖是拉差醬添。個三文魚烤得啱啱好,外面微微焦香,入面仲係半生熟嘅,好鮮嫩。口感層次豐富又清新!牛油果雞肉沙律,有烤雞扒、牛油果、煙肉、溫泉蛋同埋羅馬生菜,上面淋咗蛋黃沙律醬。個雞扒烤得香噴噴,啲煙肉又香又脆。將溫泉蛋撈埋沙律一齊食,口感層次豐富好味。墨魚汁意大利麵,意粉Q彈掛汁,色澤黑亮,上面加咗配菜番茄莎莎好有視覺衝擊。配合豐盈沙律醬汁,勁creamy。漢堡都好出色,安格斯牛肉配楓葉漿煙肉同芝士嘅。牛肉餅厚厚實實,多汁又嫩滑,配合楓葉漿煙肉甜中帶鹹,同個芝士融合得好好。最鐘意系煙肉夠香夠脆口。

Salmon Tacos