2024-05-01
之前同老細嚟過呢度食一次就鍾意佢嗰啲內臟!好少地方有得食,而且整滷水又好味今次一坐低即刻嗌咗先,因為知道要時間去整,而且好肚餓 淨係食咗早餐之後就四點先食今次係下午茶時間所以有下午茶!因為下午茶抵好多,所以嗌咗個羅宋湯牛肉通粉,幾好味 不過佢啲牛肉係茶餐廳嗰啲醃過梳打粉嘅牛肉滷水雞腎同樣連埋心臟,不過感覺質素下降咗,細細粒細細粒散修修 份量亦都好似冇之前咁足 個碟都換咗其實而家好多餐廳都會咁。唔知係咪要節省成本。🥹個湯就好好味啦 亦都都有蔬菜雜菜講起蔬菜,因為超想食菜,所以覺得好貴之下都$80嗌咗碟酒油嘅白灼,時菜菜心 好腍好好味 係貴啲滷水雞翼都係細隻咗,明明記得上次印象中好大隻,今次就好肚餓嘅話唔會食得好飽不過服務同環境依然係非常之好如果係呢個價錢就唔係好值得喇
如果係呢個價錢就唔係好值得喇