招聘中
最高可達 $18,000
月薪 (面議)
最高可達 $18,000
月薪
餐廳: alfafa (樂富廣場A區)
資訊:

前幾日做嘢落咗去咗樂富商場,發現商場入面既餐廳好多都裝修得好靚,就是但入咗一間西餐廳試一試🌝前菜套餐跟前菜,可以選擇沙律或者餐湯。沙律入面有羽衣甘藍、果乾、亞麻籽 等配料而湯選擇左蘑菇湯,食落去有啖啖蘑菇粒,充滿香濃蘑菇味,我覺得揀湯好過揀沙律🤣🌝烤雞腿香草蕃茄天使麵 $98雞腿大隻得嚟肉質都幾鮮嫩,配上香濃蕃茄醬天使麵,唔錯🌝烤肉醬千層麵配薯蓉 $98食到肉醬充滿牛肉味,而薯蓉用唧花嘅方法呈現,睇落視覺效果更佳,而薯蓉帶有香濃牛油香味,但略為唔夠creamy , 質感較為乾身跟餐奉送一杯嘢飲我揀咗凍錫蘭奶茶,茶味充足👍總結:餐廳行健康風格為主,所以見到menu 菜式選材有Superfood及素食,店內以QR code落單,店員服務態度都唔錯,價錢亦都係唔貴,可以一試

🌝前菜

🌝烤雞腿香草蕃茄天使麵 $98
雞腿大隻得嚟肉質都幾鮮嫩,配上香濃蕃茄醬天使麵,唔錯

🌝烤肉醬千層麵配薯蓉 $98

跟餐奉送一杯嘢飲
我揀咗凍錫蘭奶茶,茶味充足👍