2010-07-17
早排在OI見到呢間餐廳環境十分特別, 係一個以音樂為主題既餐廳來的. 於是打電話去訂位啦,不過原來間餐廳好多包場既生意, 好難得訂到位同我朋友上去一起晚餐.果晚上到去, 個環境真係好特別好特別, 比人有種好溫馨浪漫既感覺, 但係人客就不多. 果時仲有個歌手唱歌, 雖然唱到九點幾就完左, 但係果度有點唱紙架, 唔洗由歌手自己選, 仲有如果歌手可以唱耐d, 就沒咁單調. 場面好浪漫, 就咁看唔似一間餐廳囉. 響果度同朋友傾心事真係一流, 沒得頂.果晚我同我朋友叫左個肉醬意粉同吞拿魚意粉, 味道就都唔錯架. 順帶一提, 果度有花茶跟餐飲的. 但有d茶經常賣曬, 好采都有其他選擇, 我就叫左茉莉花味既茶, 味道就唔大, 不過就好香價錢來講唔算貴既, 有野吃又可以傾成晚計, 每個人一百蚊都唔洗, 抵曬!