2020-08-11
🐙 Takoyaki Sandwhich HK$72你以為佢係普通三文治你就錯啦。🤣 三文治個包其實係類似牛角包嘅口感,所以食起黎有牛油香, 介乎麵包同少少酥嘅口感。🤩 中間材料係真章魚燒,然後配章魚燒醬料。可能我重口味啲,所以覺得醬量可以多少少。另外,配埋沙律同墨西哥脆片。.🍠 Sweet Potato Latte (套餐加配 HK$10)拉花好靚靚,淡淡紫薯味道。個人覺得奶味道相對比較重同出。呢個價錢值得加錢試試啊!🌰 Chestnut Chocolate Cake HK$45面頭係栗子蓉,中間當幾有層次,一層Mouse一層蛋糕,再一層Mouse一層蛋糕,然後最底係脆脆。雖然得最面有栗子蓉,但整體都幾有味道,唔會死甜。
🐙 Takoyaki Sandwhich HK$72