2024-01-04
好鍾意石門呢間"Piano Piano Cafe", 用餐感覺好舒服, 好relax 餐廳裝修簡約, 帶有特色, 牆上有好多唔同既裝飾~~店內環境乾淨整潔, 座位坐得舒服~~餐牌食物選擇豐富~有多款全日套餐, 價錢經濟合理另外又有小食, 甜品等, 都好吸引~~晚市既2人餐$268都幾抵食~荔枝白桃烏龍茶 烏龍茶味香濃, 帶有陣陣嘅荔枝同白桃香味~~同時又充滿有烏龍茶嘅清香, 清新怡人Tiramisu Latte飲品賣相精美, 面層灑滿可可粉同埋嫩滑嘅Tiramisu , 好靚好吸睛!!咖啡入口香濃, 口感順滑,同時帶有Tiramisu嘅甜香, 兩者完美咁融合一齊, 濃郁又柔滑煙三文魚藜麥沙律沙律賣相色彩鮮艷, 有新鮮嘅煙三文魚片, 配上青綠沙律菜同藜麥, 非常健康又美味~~三文魚鮮嫩多汁, 藜麥帶有堅果嘅香脆口感, 沙律醬酸甜適中, 同沙律菜一齊食, 口感豐富芝士磨菇雞翼雞翼表面炸到黃金, 內裏有滿滿既芝士同磨菇~一啖咬落去感覺到芝士融化係口中, 帶出濃郁嘅奶香, 而磨菇嘅更加增添了層次感特色英式早餐有煙三文魚、牛油果、車厘茄、炒蛋、薯餅、腸仔、croffle同沙律菜~~每一樣食材都經
餐廳裝修簡約, 帶有特色, 牆上有好多唔同既裝飾~~
店內環境乾淨整潔, 座位坐得舒服~~
餐牌食物選擇豐富~
有多款全日套餐, 價錢經濟合理
另外又有小食, 甜品等, 都好吸引~~
晚市既2人餐$268都幾抵食~
荔枝白桃烏龍茶
烏龍茶味香濃, 帶有陣陣嘅荔枝同白桃香味~~
同時又充滿有烏龍茶嘅清香, 清新怡人
Tiramisu Latte
煙三文魚藜麥沙律
芝士磨菇雞翼
雞翼表面炸到黃金, 內裏有滿滿既芝士同磨菇~
特色英式早餐
每一樣食材都經過精心烹調, 擺放整齊~
煙三文魚鮮美, 炒蛋軟嫩多汁, 薯餅香脆可口, 腸仔彈牙有嚼勁, 而croffle則帶有鬆軟嘅口感
鮮雜果厚鬆餅
甜品擺滿了新鮮的雜果, 色彩繽紛~~
厚鬆餅鬆軟濕潤, 空氣感十足~
有濃郁既蛋香, 口感細膩
我仲加左2球雪糕添, $12/球, 食完超滿足丫!!!