2009-03-19 11 瀏覽
上星期同老公兩人來到呢間度食晚飯,可能時間早(六點三左右),所以無咩人,同之前去一樣座在大木椅上,非常好座,而且啲侍應又好好禮貌老公見佢有好多種唔同的全魚刺身食(話其他日木本食店比較少見),想試下, 所以選了條'彩線立魚' 薄切($200) , 而且食完仲可以免費用個魚頭同魚骨煮魚湯, 條魚來時跟咗碟醋,開頭我地都係用豉油同芥末點先,但覺得怪怪地, 後來試吓佢跟果碟醋先發現原來點醋係好味好多,完全可以帶出條魚的鮮甜出來,而個魚湯有點菜同豆腐亦都好甜,令人滿意!另外我地仲食咗個炒烏冬,個烏冬的麵質都幾煙韌,而且炒得幾入味!佢個茶都ok好飲,後尾發現佢完來如果無叫野飲的話,個茶每人會收$5,下次都係叫野飲好點(睇過都幾多選擇)下次會再去!令次有條魚,所以貴點,如果無叫魚,一百元度應該可以落樓
大木椅上,非常好座,而且啲侍應又好好禮貌
下次會再去!
令次有條魚,所以貴點,如果無叫魚,一百元度應該可以落樓