2022-09-09 40 瀏覽
平時有去開食西餐廳,但係有啲餐廳人流太多,比較嘈雜,想搵一間環境安靜舒適嘅餐廳食飯,最後揀咗呢間。😘行入去嘅時候見到裝修幾華麗,牆上有幾幅壁畫,食飯嘅時候可以順便觀賞埋,位置坐落去都好舒服,唔使逼住坐,舒適度滿分💯。朋友係咁叫我幫佢影相打卡。🤪最後嗌咗風乾火腿蕃茄醬焗燒春雞配紅酒汁,雞肉鮮嫩可口,香噴噴嘅烤雞配上紅酒簡直係一流。😗焗燒春雞吸晒蕃茄汁同埋火腿嘅香味,雞肉素質有保證,令人口水直流。🤤另外仲有香草墨汁意大利粉配墨魚及車厘茄,本身以為細細份,但係原來都夠食。墨魚Q彈有咬口,而且有好幾塊。💯意大利麵吸晒啲香草墨汁,食落去口感豐富,香味十足。❤️喺度食嘢係好開心嘅體驗,環境優美,地方又大,無論係自己一個人定係同朋友一齊去食都好適合,嚟呢度食嘢真係好享受。😆