2022-12-23
啟岸真係開左好多餐廳, 見到呢間WM CAFE, 印象中有幾間分店, 質素應該OK~上到去餐廳播住音樂, 環境好舒適, 仲可以坐卡位~ MENU有好多選擇, 我地叫左1個龍蝦汁海鮮捲粉, 配左套餐, 同埋半份豬肋骨~套餐會有餐湯, 沙律, 同埋餐飲,, 餐湯係蕃茄湯, 酸酸甜甜, 沙律有一大片parma ham, 好開胃~龍蝦汁海鮮捲粉口感好彈牙, 比起一般意粉好食, 個醬汁都好香濃, 又唔會太咸~而且海鮮份量都幾多!到豬肋骨上枱, 我地都有d驚訝, 兩個人食黎講半份都幾多, 個bbq醬幾香, 不過個豬助骨好厚, 所以入面d肉略嫌唔夠味, 同埋骨位可以熟多少少~ 不過隔黎既炸薯條好香脆好吃~埋單原來先知原來豬肋骨係全份黎, 不過餐廳話食左無得改單, 所以2人$579~