2017-08-10 349 瀏覽
朋友生日去左灣仔餐廳開餐,餐廳位置不太就腳,但勝在唔趕人走,冇限時。我地一早訂左位,一去到就有位,餐廳裝修都好靚,好田園,好舒服。一坐底就睇MANU,我地人多,就可以揀多D,嘻嘻!ALL DAY BREAKFAST,賣相都好吸引,黑松露雞旦好香,雞旦炒得好嫩口。香煎羊架薯角,羊架叫左7成熟,肉質好香兼鮮嫩,薯角炸得好脆。澳洲和牛漢堡伴薯角,一黎到就心心眼,和牛扒多肉汁,滲埋蛋黃汁,好味到震黑松露雜菌意大利飯,未落枱已經香噴噴,飯又有咬口,好香黑松露味道,必叫!南瓜雞肉意粉,清清地,雞肉煮得岩岩好,配埋南瓜,味道好夾!西西里茄子蕃茄意大利意粉,素食意粉,茄子配蕃茄,紅汁,食落又唔算好濃味,好食!芝士魚柳焗長通粉,芝士味好濃,魚柳大大舊,長通粉軟硬適中。香煎帶子豬扒伴薯角,帶子鮮味,豬扒肉汁好味,嘻嘻!咖哩牛肉飯,牛肉味好濃,咖哩又香侍應服務好好,

一坐底就睇MANU,我地人多,就可以揀多D,嘻嘻!

南瓜雞肉意粉,清清地,雞肉煮得岩岩好,配埋南瓜,味道好夾!

芝士魚柳焗長通粉,芝士味好濃,魚柳大大舊,長通粉軟硬適中。

香煎帶子豬扒伴薯角,帶子鮮味,豬扒肉汁好味,嘻嘻!

咖哩牛肉飯,牛肉味好濃,咖哩又香

侍應服務好好,