2021-09-23
見到social media人哋個影咗個火山咁趣怪,真係好好想試!嚟咗呢間seoulmate睇,環境好大👍🏾,如果好彩少人仲有機會坐到窗邊超級舒服嘅梳化位同躚踿位🤩﹗烏卒卒火山飯($158)外表的確好igable好得意😛,其實佢係燒汁豚肉炒飯,出面係冇咩味嘅蛋白,有啲似梳乎里嗰種質感,整體覺得主要係外表真係吸引,飯底味道驚喜不大,燒汁味為主,加埋出面個蛋白口感都幾少見。泡菜煙三文魚他他 配炸脆球 $88 (小推介)比起火山,小編更鍾意呢款小食,估唔到泡菜同三文魚都幾夾💫,泡菜味好突出開胃,酸味出,唔會好辣,煙三文魚係後勁多啲,第一下泡菜嘅味好醒神,脆球嘅口感係偏硬脆嗰種,唔會覺得好油,而且仲有無糖乳酪加落去,口感再Creamy啲又唔會覺得甜,和返泡菜嘅酸味﹗兩個人share每人三粒都好輕鬆😳﹗芒果雪山 $48其實係芝士奶蓋配芒果奶昔嚟嘅🤤﹗48嚟講唔算好大杯,不過賣相都幾靚,飲落口感係濃稠嘅芒果奶昔味🥰,芒果味唔會太價,稍稍偏甜少少,如果慢慢坐喺度飲下都唔錯。
外表的確好igable好得意😛,其實佢係燒汁豚肉炒飯,出面係冇咩味嘅蛋白,有啲似梳乎里嗰種質感,整體覺得主要係外表真係吸引,飯底味道驚喜不大,燒汁味為主,加埋出面個蛋白口感都幾少見。 泡菜煙三文魚他他 配炸脆球 $88 (小推介)