2022-04-29 638 瀏覽
今日同同事lunch hour想去一間無咁多人,坐得舒服既餐廳食飯,於是就去左Su Casa❣️ ✨煙鴨胸意式蕃茄闊條麵 $78我地落單後傾左一段時間,好耐都未黎,催單一次,終於送到。賣相唔錯,鴨胸有4-5塊,味道不錯。✨蘆筍白菌忌廉意粉 $68我就揀左是日推介。但連我同事食完,催單催左3次先姍姍來遲😕 等左有30mins?! 幸好我地因為出去開會,預早時間過來食,否則真係趕唔切。以午市時間,候餐過長實在不能接受❕ 意粉份量正常,但白菌真係唔多覺眼😮‍💨 蘆筍得幾條幼幼的🥴 味道唔差,但以$68來說感覺不大值得…✨暖菠蘿有機奇亞籽綠茶以上午餐主菜會附送一杯凍/暖菠蘿有機奇亞籽綠茶。味道帶酸甜,但不會太甜👍🏻 飲落有一絲絲既菠蘿絲同奇亞籽,感覺飲完健康啲🤣👍🏻整體而言,以午市套餐來說,性價比不高,出餐時間偏耐,午市黎講需要改善。但勝在坐得夠舒服。

✨煙鴨胸意式蕃茄闊條麵 $78

✨蘆筍白菌忌廉意粉 $68