2020-06-18 3762 瀏覽
book 左晚上7點黎食中菜.因疫情關係, 檯同檯之間 間晒板, 整齊企理, 感覺舒適👍🏻侍應推介叫花茶, 揀左白牡丹茶, 用透明茶壼, 感覺時尚.味道清清地, 啱晒夜晚飲.一打開menu, 其實同八月花嘅menu 係一樣😂但呢度就環境靜d, d 侍應專業dd~叫左個炸豆腐, 不過不失😃蔥油菠蘿海折, 開頭以為呢個小食係有菠蘿, 碟菜黎到, 就知道原來呢樣食材叫菠蘿海折😂好爽口呀!! 推介!!叫左黑松露黑豚肉, 一黎到已經聞到好香! 一放低就要點火, d 火燒到好高, 好吸睛! 燒完更香. 火好快就熄. 食落無乜黑松露味, 但黑豚肉真係好香口, 好味!仲叫左個鮑魚粉絲煲, 鮑魚有d 韌, 所以扣分! 粉絲入面加左金菇, 又吸晒d 汁, 好食!用左AE 卡, 埋單400幾蚊👍🏻
book 左晚上7點黎食中菜.

侍應推介叫花茶, 揀左白牡丹茶, 用透明茶壼, 感覺時尚.
味道清清地, 啱晒夜晚飲.

叫左個炸豆腐, 不過不失😃

好爽口呀!! 推介!!

用左AE 卡, 埋單400幾蚊👍🏻