2019-03-06 115 瀏覽
星期二晚同家人黎左Yoho既Mango Tree Kitchen食飯🍽. 7點準時到達 好彩一早訂定檯 餐廳內已接近滿座. 餐廳好細❤ 訂位時提及有1位👶 一早安排定bb櫈.坐低立即睇下餐牌 飲品🍹同食物都非常多選擇 除左主餐牌 更提供2人或4人套餐.等食物其間留意到環境好舒適 唔會好嘈吵 係同朋友家人聚會既好地方飲品berry e kiwi 好多果肉 真材實料👍食物陸續上檯 要特別提串燒白鱔同燒🍍好好味 配埋泰式醬汁 勁惹味 宜家諗返都想再去食😋😋另外叫左馬沙文咖哩 侍應提議點客蒜蓉包配咖哩 果然無介紹錯😊甜品款款都想食 最後點左班蘭千層糕同椰香小米糕. 小米糕係以焗既方式整 岩哂喜歡食香口野既我. 食飽飽非常滿足 捧住個肚離開. 好彩隔離就係一田超市 食飽去行下買野消化下就最好不過. 😍

飲品berry e kiwi 好多果肉 真材實料👍

2019-03-05