2024-04-13
約咗閨密傾計談心,梗係要搵一個好坐又有情調嘅餐廳啦🩷我地今次就揀左係旺角朗豪坊頂樓嘅「Tonic」🍸🍹哩度環境好舒服,無論係朋友傾偈定係情侶拍拖都好適合🩷✨Enjoy Life 香甜嘅芒果加上酸甜嘅百香果等果汁組合,飲落酸酸甜甜咁好影易入口😚而且顏色好鮮明好有層次🍸好靚✨Moon Walker造型好可愛,用一個小太空人🧑🚀旁邊放左一杯酒,酒上面有一個月球造型嘅冰塊🧊而味道係入口帶柑橘味配上香醇氈酒,口味清新✨Let Me Out哩杯係我最鍾意嘅雞尾酒😚入口係濃郁嘅花生醬味,完全唔似飲緊酒🤣但其實係有白蘭地嘅成份😚飲落口感柔滑,充滿奶香🩷而且造型滿分💯係放喺盒入面嘅太空人😚可以同佢無限打卡啊✨Skully On Fire絕對係一杯味覺同視覺享受嘅酒😚店員會係你面前倒入蘭姆酒,然後用火槍燃點,利用橙皮汁令火焰更大🔥哩杯雞尾酒係由佢哋自家製木瓜泥加上百香果獨有嘅酸甜,蘭姆酒嘅甘醇清甜,入落好有層次✨ 蜜糖檸檬雞翼焦香檸檬,香口嘅脆炸雞翼,蘸上黑胡椒梅子醬,酸甜滋味係口腔瀰漫開來✨ 凍肉芝士拼盤有唔同嘅風乾火腿,芝士,酸青瓜,麵包🥖每款都非常美味✨ 黑松露芝士薯條表面鋪滿巴馬臣芝士🧀配香濃嘅
✨Enjoy Life
✨Moon Walker
✨Let Me Out
✨Skully On Fire
✨ 蜜糖檸檬雞翼
✨ 凍肉芝士拼盤
有唔同嘅風乾火腿,芝士,酸青瓜,麵包🥖每款都非常美味
✨ 黑松露芝士薯條
表面鋪滿巴馬臣芝士🧀配香濃嘅黑松露☺️絕對係佐酒小食首選