環境清淨舒適,適合約會。燈光就比較暗,所以如果要拍食物,都要開夜間模式先清楚。野食方面都係叫set dinner,因為我對意大利飯同煙斗粉唔太感興趣,所以主菜就試試燒春雞餐湯味道濃郁,沙律竟然唔係酸,而係鹹香😂最後舊三文魚撈埋個鹹香嘅沙律汁,好爽燒春雞我都幾喜歡,因為肉質算結實彈牙,而且唔乾身,唔似之前食過嘅燒春雞咁鬆散,香草味道恰當,沒有搶味。下面個薯條好熱好重薯味,所以整體食落好香口個甜品在openrice上見到嗰陣已經決定要揀呢款,的確幾靚,我見隔離枱3個女仔淨係圍住呢個甜品都影咗幾分鐘😂味道酸酸甜甜,解膩一流,原本以為入面係蛋糕,原來是慕斯,但酸甜嘅餡令到成個甜品唔膩餐飲方面就叫咗招牌水果茶,水果超多,滿杯都係,入面有西瓜冰,冰爽清甜。BTW雖然我冇食意大利飯,但我朋友order嗰個,賣相的確唔錯,我偷食咗佢一隻蝦,口感都係彈牙結實唔“梅”,我諗呢個主菜都係一個唔錯嘅選擇