2019-08-09 52 瀏覽
蘋果金寶焦糖雪糕 8⃣️分 今晚既主角肯定就係佢!蘋果金香外有小脆,食落去甜蜜蜜的感覺就如乾柴碰上烈火,係你口中不斷滲透。焦糖雪糕都一樣出色,味道竟然唔會太甜,但又有濃濃焦糖既味道。雪糕同蘋果一齊食既時候,好似所有煩惱都被拋下,怪唔之得人地話甜品可以令人放鬆心情啦!/唐揚雞翼 7⃣️點5⃣️分唐揚雞翼色澤同香味都非常吸引人,而食落去果陣都係抱持酥脆,聲音十分悅耳。雞皮內的肉同雞皮外層有鮮明對比,柔軟多汁,表裏不一。美中不足就係稍微對小編而言有點鹹,所以扣了小許分數。/挪威三文魚鮮菌義大利飯 💰28 7⃣️分三文魚份量尚算足夠,質感方面都叫「後生」,食落去唔會好嚡。整體味道亦有濃濃飯香同鮮菌既味道。而且飯入面既蘑菇味道同樣出色,配合飯食更滋味。/是日餐湯沙律及麵包 7⃣️分餐湯份量很足夠,而且賣相都好吸引,確實為你帶來一個好意慾去進食。但麵包沒有特別的驚喜,有點小失望。至於沙律方面,食材新鮮,有幾舊西瓜塊,可以係炎炎夏日食一兩口都好滿足,不錯的小心機。/是日甜品 - 芒果布丁 7⃣️分自家製黎講,芒果味唔會話超級突出,因為蘋果金寶太犀利,小編同友人差點淡忘左佢既存在。但布丁食落去冇膠味,而且算係入口好快溶既質
蘋果金寶焦糖雪糕 8⃣️分

唐揚雞翼 7⃣️點5⃣️分
挪威三文魚鮮菌義大利飯 💰28 7⃣️分

是日餐湯沙律及麵包 7⃣️分

是日甜品 - 芒果布丁 7⃣️分
自家製黎講,芒果味唔會話超級突出,因為蘋果金寶太犀利,小編同友人差點淡忘左佢既存在。但布丁食落去冇膠味,而且算係入口好快溶既質感,所以對於送既甜品黎講,我覺得都尚算過關,同埋有心機。