2018-08-09 84 瀏覽
終於收工返到黎屋企附近,又口痕想打邊爐,仲見到佢地門面夠大,入面夠哂光猛企理,唔洗諗喇,入黎試下~!打邊爐既醬料自己出去拎,但如果食雞煲再打邊爐,就留意唔一定要拎嫁~!因為我地今次叫雞煲,走spicy,就咁食都已經覺得好夠味!!!等既時候,先黎個蔬菜籃<3每款蔬菜都好新鮮,一D都唔霉~YEAAA食得喇!!!呢到係1/2隻雞,其實都幾多,而且唔會整得太細件。姐姐要先黎幫我地搞一搞佢!之後再黎個雲吞,真係粒粒都有鮮蝦,幾好味!!呢個墨魚丸雖然唔係好大粒,但食落粒粒都有墨魚肉,幾好食嫁而佢地呢個烏冬係好索湯汁,記得唔好煮太耐,唔係就會變左一PAT野..墨魚滑,真係好滑仲好爽口,一D都唔粉嫁~!可以食雞煲先喇!!真係啖啖肉,好好味~!打邊爐就緊係唔小得飲品喇<3最後食完會仲送個好滋潤既糖水,一D都唔死甜,味道仲幾清新TIM~

等既時候,先黎個蔬菜籃<3每款蔬菜都好新鮮,一D都唔霉~

之後再黎個雲吞,真係粒粒都有鮮蝦,幾好味!!

呢個墨魚丸雖然唔係好大粒,但食落粒粒都有墨魚肉,幾好食嫁

墨魚滑,真係好滑仲好爽口,一D都唔粉嫁~!

可以食雞煲先喇!!真係啖啖肉,好好味~!

打邊爐就緊係唔小得飲品喇<3