2023-07-06 262 瀏覽
餐廳個環境幾舒服,價錢又唔貴, Menu都多選擇,從牛排和海鮮到意粉和飯,最重要係有兒童餐。。。。。如果鐘意喝酒、佢地有手工啤、啤酒同Cocktail 。。。我見佢地既牛排都受歡迎,但選擇就唔算多。。有西冷牛排和肉眼牛排。。。。。今晚試左個西冷牛扒肉質鮮嫩多汁,七成熟啱啱好,都幾啱我口味。配菜都好好味,烤土豆、蔬菜和馬鈴薯泥,我就鍾意馬鈴薯泥。總體感覺很不錯如果你鍾意海鮮,就要試吓佢地既海鮮pizza,焗得好脆,好好吃。醬汁和調味料也非常好,能夠完美搭配海鮮的味道。整體嚟講,我都幾鍾意Nice Moment依間餐廳,食完主餐仲可以叫埋甜品,我就試左佢地既朱古力心太軟,甜度啱啱好,好值得推薦呢度。

西冷牛扒
西冷牛扒