2019-04-09
前一日頂咗位食lunch buffet,餐廳留咗窗邊位比我地,環境唔錯,樓底高,窗好多好光猛。Lunch 嚟講食物種類都算多。熱葷類有豬手、羊肉串,牛仔骨,魔鬼魚,咖呢牛腩,菜類... ... 粥粉麵飯 即炒烏冬。但我食得唔多,牛仔骨肉質軟,味道唔錯,羊肉串入面好生吓,椰菜花同西蘭西都幾好食。冷盤試左沙律菜、鴨胸,其他青口、蝦、壽司、火腿都唔係咁吸引,所以無試啦!魚生種類好似有三文魚、希靈魚同吞拿魚,我只係食三文魚,味道都OK。至於水果就有菠蘿、西瓜同密瓜三款,我只揀咗菠蘿,有D酸,加D鹽落去好食番D其實呢度甜品種類都算多,可惜我得一個胃,試唔晒。每款甜品都幾靚,味道幾好,cheesecake最好食。最後嚟一杯咖啡,味道都唔錯。總括嚟講,呢度D食物味道尚算可以,不過如果你問我今餐食過D咩野係最有印象最好食,又好似無乜。間餐廳環境好舒服,都幾靜,人唔太多,慢慢咁食咁就hea咗3個鐘。侍應好有禮貌,收碟收得好快,值得一讚。
最後嚟一杯咖啡,味道都唔錯。
侍應好有禮貌,收碟收得好快,值得一讚。