2019-12-05
見呢間餐廳氣氛不錯,唔會好嘈幾適合傾計就入咗去坐,啲音樂幾西班牙風味。一坐底侍應就拎咗粟米片過黎,收費睇返係$40兩位一碗咁,Menu寫可以添。但今餐叫咗兩個tapas一個main course一個甜品,最後已食唔落所以就無再叫添啦。西班牙香燒乳豬仔($98)乳豬味好出但塊多士仔無咩烘過,太軟身略為遜色。如果脆身啲成件事個texture會夾啲,但乳豬仔係好味既白酒忌廉煮青口($110)青口好大隻好肥美!有七大隻,食落好滿足。個汁不錯,有蒜片bell pepper同洋蔥,本身唔太喜洋蔥既我都食咗唔少,幾甜又唔會辣,唔會好冧或好脆身質地啱啱好。Main叫咗西班牙海鮮炒飯($268)好在無叫兩個main否則會飽死!去西班牙餐廳好似點都要叫個paella,味道不錯,好足料,青口都係好大。仲有大蝦同好多既蝦仁,好多八爪魚粒同蜆肉佈滿整個飯。如果可以再乾身少許會更好。飯真心好大,兩個人share都幾吃力😂😂甜品叫咗每次西班牙餐廳必點既churros ,上枱超香肉桂味。呢間餐廳既churros幼身少少既,熱就幾夠熱,不過我較喜歡外脆少少既churros ,唔夠硬身食落會覺得油咗少少。飲品叫咗一杯ho
西班牙香燒乳豬仔($98)
白酒忌廉煮青口($110)
青口好大隻好肥美!有七大隻,食落好滿足。
Main叫咗西班牙海鮮炒飯($268)
飲品叫咗一杯home cocktail blue diamond($78)幾靚,味也不錯。朋友就叫了保守的mojito ($88)就正正常常咁啦,佢拮完都覺得加多少少青檸味會更好。
佢cocktails其實仲有好多款全部睇落都好吸引!
呢度整體不錯,侍應有禮貌👍🏻一頓幾開心既晚餐🤗