{食盡佐敦之Omakase —泓料理}呢間Omakase係地鋪,鋪內環境輕鬆自在,而且又識講笑,整體食野氣氛都好好。而且佢價錢抵食,三人同行更加一人免費,好適合對於未試過omakase嘅人嚟講作為第一次新嘗試嘅好地方!慢煮安慷魚肝:慢煮安慷魚肝是一道令人陶醉的美味。魚肝經過慢煮,質地柔軟,入口即化。它散發著濃郁的魚香和奶油的香氣,給人一種豐富而細膩的口感。 係目前食過最好食嘅安慷魚肝!😍😍吞拿魚三文治:這款吞拿魚肉大塊新鮮, 配合埋紫蘇葉一齊食, 口感衝擊,感覺獨特。😳安格斯一口牛:安格斯一口牛令人垂涎,肉質鮮嫩多汁,口感極佳, 配合埋之滿醬汁嘅蔥絲,每一口都充滿了牛肉的濃郁香味😋大蔥豬頸肉:豬頸肉經過精心烹調,肉質鮮嫩多汁。大蔥的香氣與豬肉的風味完美融合,帶來一種令人愉悅的口感。👍阿波尾雞翼:這道阿波尾雞翼烹調得剛剛好,皮脆肉嫩,帶有微妙的炭烤風味。每一口都充滿了雞肉的原汁原味,讓人愛不釋手🤩深海池魚:魚肉鮮嫩彈牙,散發著濃郁的海洋氣息。每一口都充滿了鮮美的味道,帶來一種大海的滋味🤯赤蝦:這道赤蝦令人驚艷。赤蝦肉質鮮甜,口感豐富。每一口都帶來海洋的鮮味,令人愛不釋手🥳食到最後仲有得揀
{食盡佐敦之Omakase —泓料理}

慢煮安慷魚肝:

吞拿魚三文治:

安格斯一口牛:

大蔥豬頸肉:

阿波尾雞翼:

深海池魚:

赤蝦:

食到最後仲有得揀芝士雪糕或者海鹽雪糕作為最後嘅甜品,要左海鹽雪糕,好味道😋